Recept: Mediterrane pizzapunten
0 Bewertungen
- 10 - 12 min.
- 200° C
- 190° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten:
- 1 pak Tante Fanny vers pizzadeeg 400g met potje saus 200 g
- 250 g mozzarella (alternatief: zachte geitenkaas) in blokjes gesneden
- 1 kleine courgette in de lengte doorgesneden
- 1 kleine ui of 1 lente ui in ringen gesneden
- 10 cherrytomaten gehalveerd
- Oregano of thijm
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200° C.
-
Stap 2
Haal het deeg uit de koelkast en rol het uit op het bakpapier op de bakplaat.
-
Stap 3
Bestrijk het deeg met pizzasaus.
-
Stap 4
Beleg het deeg met kaasblokjes en groenten en bestrooi het met oregano of thijm.
-
Stap 5
Leg de cherrytomaten met de schil naar onderen op de pizza.
-
Stap 6
Bak ca. 10 - 12 min.
-
Stap 7
Na het bakken in punten snijden en serveren!