Knoflookstengels
0 Bewertungen
- 5 - 8 min.
- 200° C
- 190° C
- ca. 5 min.
Ingrediënten:
- 1 pak Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400g
- Olijfolie en knoflook geperst of fijn gehakt, om te bestrijken
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190° C.
-
Stap 2
Haal het pizzadeeg uit de koelkast.
-
Stap 3
Rol het af op het meegerolde bakpapier.
-
Stap 4
Snijdt het deeg in de breedte in ca. 5 - 7 cm brede stroken.
-
Stap 5
Bestrijk de stroken met de knoflook olijfolie.
-
Stap 6
Bak de stroken in de voorverwarmde oven ca. 5 - 8 min. tot goudbruine krokante stengels.
Tip
Tip: Serveer de stengels als “creatief voorgerecht” met een kruiden dipsaus (kwark met 1 eetlepel zure room en kruiden) of met een zelfgemaakte baslicumpesto:
Basilicum met olijfolie, knoflook, pijnboompitten, parmezaanse kaas en zeezout met een keukenmachine fijn maken.