Knakworst
in een jasje
0 Bewertungen
- 8 - 10 min.
- 200° C
- 190° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten:
- 1 pak Tante Fanny vers pizzadeeg 400g met potje saus 200 g
- 7 kleine of 4 gehalveerde worstjes bijv. Frankfurter Knakworst
- 1 losgeklopt ei om het pizzadeeg te bestrijken
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Haal het deeg uit de koelkast om direct te bewerken.
-
Stap 2
Rol het deeg uit op een bakplaat het bakpapier.
-
Stap 3
Verdeel het deeg in 6 punten.
-
Stap 4
Leg de knakworst op de brede kant van de punt en rol hem op naar de punt.
-
Stap 5
Bestrijk het deeg met losgeklopt ei.
-
Stap 6
Bak de knakworst in een jasje in 8-10 minuten goudbruin en gaar.
Tip
Tip: als u braadworst gebruikt, deze voor het oprollen kort braden en laten afkoelen. Daarna pas in het pizzadeeg rollen.