Recept: hartige kaasvoetjes
4 Bewertungen
- ca. 12 min.
- 190° C
- ca. 20 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 300 g
- 1 ei, geklutst
- 100 g pittige kaas, geraspt
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl oregano
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180° C hetelucht. Haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.
-
Stap 2
Het deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en helemaal bestrijken met geklutst ei. Het deeg met een voetvormpje uitsteken. De voetjes verdelen over 2 bakplaten belegd met bakpapier. Zorg dat de voetjes een beetje uit elkaar liggen.
-
Stap 3
De kaas met de paprikapoeder en oregano mengen en over de voetjes en deegrestjes verdelen. Deegrestjes kun je als een stengel twisten en op de bakplaat bij de voetjes leggen.
-
Stap 4
De 2 bakplaten beiden in de oven schuiven en de voetjes in ca. 12 min. goudbruin bakken.
Tip
Tip: je kunt ook je kruiden naar eigen smak met bv. kerrie of Italiaanse kruiden.