Halloween recept: griezelvingers
0 Bewertungen
- 10 - 15 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
- 50 g Parmezaan, geraspt
- paprikapoeder
- 30 pompoenpitten, voor de nagels
- 1 ei, geklutst, om te bestrijken
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180° C boven-/onderwarmte. Haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.
-
Stap 2
Parmezaan met paprikapoeder mengen.
-
Stap 3
Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en bestrijken met ei. Het deeg met Parmezaan bestrooien en in repen van ca. 1,5 cm snijden.
-
Stap 4
Repen halveren en aan het einde een pompoenpit als nagel vastdrukken.
-
Stap 5
De vingers in het midden van de oven in ca. 12 min goudbruin bakken.