Groentepizza
een recept uit Gezond eten
0 Bewertungen
- 15 - 20 min.
- 200° C
- 190° C
- 20 - 25 min.
Ingrediënten:
- 1 pak Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 1 rode ui in ringen gesneden
- 1 paprika in reepjes gesneden
- 100 g peultjes in dunne reepjes
- 1 courgette in dunne linten
- 1 wortel, in dunne linten
- 60 g ricotta
- 120 g geraspte kaas
- 50 g rucola
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200° C.
-
Stap 2
Rol het pizzadeeg met het meegerolde bakpapier uit op een bakblik.
-
Stap 3
Bestrijk de bodem met de pizzasaus.
-
Stap 4
Verdeel de rode ui, paprika, courgette, peultjes en de wortel over de pizzabodem. Verdeel daarna de ricotta en de geraspte kaas over de groenten.
-
Stap 5
Bak de pizza in ca. 15-20 minuten gaar. Haal de pizza uit de oven en verdeel de rucola over de pizza.
Tip
Tip: gebruik een dunschiller om de courgette, wortel en komkommer in dunne linten te snijden.