Recept: Geitenkaas snacks
met gegrilde paprika en tijm
0 Bewertungen
- ca. 25 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
- 200 g geitenkaas
- 1 el melk
- wat verse tijm, fijngehakt
- 80 g peppadew, grof gehakt
- 50 g zwarte olijven, ontpit, in ringetjes gesneden
- 1 rode ui in dunne ringen gesneden
- zout en peper naar smaak
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen.
-
Stap 2
Meng de geitenkaas met de melk, tijm en wat zout en peper. Verdeel dit mengsel over de pizza en laat de randen vrij.
-
Stap 3
Voeg de rest van de ingrediënten toe aan de pizza en rol het deeg op. Snij plakjes van ca. 3 cm en bak ze in de oven goudbruin af.