Geitenkaas driehoekjes met chutney - Tante Fanny

Geitenkaas vierkantjes met chutney

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4 / 5
1 Bewertung
vegetarisch recept
  • ca. 20 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten Voor 8 vierkantjes:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven op 200° C boven-/en onderwarmte en bereid het deeg volgens de instructies op de verpakking.

  2. Stap 2

    Bladerdeeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en in 8 gelijkmatige stukken snijden. De twee tegenoverliggende hoeken ca. 5 cm van de rand insnijden.

  3. Stap 3

    De uitgesneden hoeken over de tegenovergestelde hoek heenslaan en aandrukken. (Bekijk de video).

  4. Stap 4

    Chutney in de vierkantjes verdelen en de geitenkaas hierop leggen. Met tijm betrooien en de deegrand met ei bestrijken.

  5. Stap 5

    De geitenkaas vierkantjes in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin bakken. Na het bakken met honing bedruipen.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.