Recept: Focaccia met kruiden en Feta
0 Bewertungen
- 20 - 25 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 5 min
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg 400 g.
- 70 g feta, verkruimeld
- 6 verse takjes tijm, grof gesneden
- 40 ml honing
- 40 ml Olijfolie
- 1 el grof zeezout
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200° C boven-/onderwarmte en haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.
-
Stap 2
Rol het deeg met het bakpapier uit op de bakplaat en vouw het in het midden om twee lagen deeg te maken. Druk met je vingers enkele inkepingen in het deeg en beleg de focaccia met alle ingrediënten.
-
Stap 3
Bak de focaccia onderin de oven gedurende 20 - 25 min. goudbruin. Snijd na het bakken focaccia met een mes in grote hoeken.
Tip
Je kunt de focaccia bestrooien met kruiden van het seizoen, zoals rozemarijn, oregano of een kruidenmengsel.