Flammkuchen tosti met ham, mais en kaas
Ham, mais & kaas – de klassieker onder de pizzatoppings. Verpakt in geroosterde flammkuchendeeg wordt het een krokant tussendoortje waar zelfs de allerkleinsten van zullen smullen.
- 8-16 min
- ca. 15 min.
Ingrediënten voor 2 tosti's
- 1 rol rol Tante Fanny vers Flammkuchendeeg 260 g
- een beetje tomatensaus
- 6 plakjes Ham
- een beetje geraspte kaas
- een beetje mais
- Een beetje olie voor het invetten
Bereidingswijze
-
Stap 1
Bereid het deeg volgens de instructie op de verpakking. Rol het deeg met het meegerolde bakpapier direct uit en snijd het in de breedte door.
-
Stap 2
Bestrijk het midden van elk deegstuk met tomatensaus. Laat rondom een rand van ca. 5 cm vrij. Beleg met ham, geraspte kaas en maïs. Vouw als een boek de hoeken over de vulling. Stevig aandrukken.
-
Stap 3
Verhit een grill of grillpan en bestrijk met een dun laagje olie. Bak de tosti’s om en om op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn. Baktijd in de contactgrill ongeveer 8-10 minuten, in de pan aan elke kant ongeveer 6-8 minuten.