Flammkuchen met grillpaprika - Tante Fanny vers deeg op rol

Recept: flammkuchen met gegrilde paprika

en verse kruiden
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Bewertung

Deze zomer veranderen we in een bbq pizza & flammkuchen party! Dus heb jij een gas-, electrische-, of houtskoolbarbecue kijk dan snel verder en leer hoe je de lekkerste flammkuchen op de barbecue klaarmaakt: BBQ recepten, tips & tricks.

  • 15 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 flammkuchen:

  • 1 rol Tante Fanny vers Flammkuchendeeg 260 g
  • 150 g crème fraîche
  • 1 glazen pot gegrilde paprika (280 g.), uitgelekt, in reepjes gesneden
  • 1 bosje gemengde kruiden, fijngesneden (bv. peterselie, basilicum)
  • Peper, gemalen
Flammkuchen met grillpaprika - Tante Fanny

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220 ° C boven/-onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier op de bakplaat uitrollen. Crème fraîche verdelen, zodat er 1 cm van de rand rondom vrijblijft.

  3. Stap 3

    Paprika over de flammkuchen verdelen en met peper kruiden.

  4. Stap 4

    De flammkuchen onderin de oven in 15 - 20 min. krokant afbakken. Na het bakken met kruiden bestrooien.

Tip

Het smaakt heel lekker om wat van de olie van de gegrilde paprika’s na het bakken over de flammkuchen te druppelen.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.