Recept: Flammkuchen met camembert
prei en veenbessen
2 Bewertungen
- 15-20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny vers Flammkuchendeeg 260 g
- 300 g room
- 1 prei, in ringen gesneden
- 200 g Camembert, in plakjes
- zout en peper naar smaak
- bieslook, fijngesneden
- 2 el veenbessen
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
De oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Deeg met het bakpapier uitrollen en de randen omvouwen.
-
Stap 3
Meng room met zout en smeer dit over het deeg. Bedek gelijkmatig met prei en Camembert en voeg zout en peper toe.
-
Stap 4
Bak in 15-20 min. goudbruin af.
-
Stap 5
Voeg na het bakken de bieslook en de veenbessen toe.