Flammkuchen met gerookte zalm en rucola

Flammkuchen met gerookte zalm

en rucola
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4.1 / 5
14 Bewertungen

Deze zomer veranderen we in een bbq pizza & flammkuchen party! Dus heb jij een gas-, electrische-, of houtskoolbarbecue kijk dan snel verder en leer hoe je de lekkerste flammkuchen met gerookte zalm op de barbecue klaarmaakt: BBQ recepten, tips & tricks.

  • ca. 15 min.
  • 220⁰ C
  • 200⁰ C
  • ca. 5 min.

Ingrediënten voor 1 Flammkuchen met zalm

zalm flammkuchen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen. Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.

  3. Stap 3

    Meng de crème fraîche met wat zout en peper en bestrijk tot aan de rand van het deeg.

  4. Stap 4

    Onderin de oven in 15 - 20 min. knapperig bakken.

  5. Stap 5

    De warme Flammkuchen met zalm, mierikswortel en rucola beleggen.

Tip

Tip: varieer met verschillende gerookte vis en vervang de flammkuchen met gerookte zalm voor gerookte forel, ingelegde jonge harig of heilbot.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.