Recept: Chili-poppers
0 Bewertungen
- ca. 20 min.
- 200 ⁰C
- 180 ⁰C
- ca. 25 min.
Ingrediënten Voor 13 Chili-poppers
- 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
- 13 mini-paprika's
- 13 plakjes spek
- 175 g roomkaas
- 2 teentjes knoflook, geperst
- chili peper naar smaak, fijngehakt
- wat peterselie, fijngehakt
- wat rozemarijn, fijngehakt
- zout
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
De oven op 200⁰ C boven-/ onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Roomkaas, knoflook, chili, peterselie, rozemarijn en wat zout mengen.
-
Stap 3
Paprika's doormidden snijden, vullen met het roomkaasmengsel en omwikkelen met het spek.
-
Stap 4
Deeg uitrollen en in 26 stroken snijden. De paprikahelften met het deeg omwikkelen.
-
Stap 5
In de oven ca. 20 min. goedbruin bakken.