Recept: Bonte groentenpizza
met Prosciutto
1 Bewertung
- ca. 20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
- 200 g tomatensaus
- 1/2 gele paprika, in blokjes gesneden
- 1/2 rode paprika, in blokjes gesneden
- 1 lente- ui in fijne ringen gesneden
- 100 g cherrytomaatjes gehalveerd
- 125 g mozzarella, in stukjes
- 100 g prosciutto, in fijne plakjes gesneden
- een beetje oregano
- zout naar smaak
- Een paar basilicumblaadjes om te bestrooien
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Deeg met bakpapier uitrollen en met de tomatensaus bestrijken.
-
Stap 3
Met paprika, lente-ui, tomaten en mozzarella beleggen en bestrooien met wat oregano. Onderin de oven in ca. 20 min. afbakken.
-
Stap 4
Na het bakken beleggen met de Prosciutto en wat basilicumblaadjes.