Recept: bladerdeegtaart met cranberry - Tante Fanny

Recept: bladerdeegtaart met cranberry

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4 / 5
1 Bewertung
  • 35 - 40 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten 1 bladerdeegtaart

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 200° C boven-/onderwarmte. Het deeg volgens de instructie op de verpakking gebruiken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en met het bakpapier in de vorm leggen en goed aandrukken. Met een vorm wat gaatjes in de bodem prikken.

  3. Stap 3

    Voor de vanillecrème, 200 ml melk, kaneel en het merg goed doorroeren en aan de kook brengen.

  4. Stap 4

    De rest van de melk met de vanillepuddingpoeder en eidooiers goed mengen, daarna door de gekookte melk roeren. Het mengsel opnieuw laten koken en daarna laten afkoelen. De cranberry toevoegen en het mengsel in de vorm gieten.

  5. Stap 5

    In het midden van de oven in 35 - 40 minuten goudbruin bakken.

Tip

Tip: uit de bladerdeegrestjes sterren uitsteken, bakken en de taart met de sterren en poedersuiker versieren.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.