Bladerdeegstengels met jam - Tante Fanny

Recept: Bladerdeegstengels met jam

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
1 / 5
1 Bewertung
vegan recept
  • ca. 15 min.
  • 210° C
  • 190° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 210° C boven-/onderwarmte en haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Rol het bladerdeeg met het meegerolde bakpapier direct uit op de bakplaat en snij het deeg eenmaal in de lengte en eenmaal in de breedte door.

  3. Stap 3

    Bestrijk 2 delen deeg met iedere 1 soort jam en leg hierover de overgebleven 2 deegstukken.

  4. Stap 4

    Snij ieder deegstuk in ca. 2 cm brede stroken, zodat je in totaal 10 stengels per jamsoort krijgt. Twist de stengels en verspreid ze over het bakpapier.

  5. Stap 5

    Bestrijk de stengels met ei en bestrooi ze met suiker.

  6. Stap 6

    Bak de stengels in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin.

Tip

Je kunt iedere soort jam, pasta of pesto voor deze stengels gebruiken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.