Vers Spelt‑Pizzadeeg
Vers Spelt‑Pizzadeeg
- met 100% spelt
- met olijfolie extra vergine
Vrij van
transvet, smaakversterkers, conserveringsmiddelen en dierlijke producten
Het rustieke deeg voor de pizzaliefhebber
Met dit spelt-pizzadeeg komt de rustieke smaak van spelt uitstekend tot zijn recht. Voor ons spelt-pizzadeeg gebruiken we 100% speltbloem type 550, het resultaat hiervan is een fijne nootachtige smaak die, in vergelijking met volkorenbloem, het deeg heel licht donker kleurt.
Met het Tante Fanny Vers Spelt-Pizzadeeg creëer je zelfgemaakte lekkernijen zoals pikante pizzastukken, kleine pizzahapjes of natuurlijk je eigen plaatpizza met verse ingrediënten.
Naar alle recepten met spelt pizzadeeg
Vers spelt-pizzadeeg 400 g (36 x 24 cm):
spelbloem; water; speltgluten; zonneblomolie; speltzetmeel; 2% olijfolie; rijsmiddelen: difosfaten, natriumcarbonaten; ethylalcohol; zout; emulgatoren: mono. en diglyceriden van vetzuren; voedingszuur: citroenzuur; gist; antioxidant: ascorbinezuur. Kan sporen van melk bevatten.
- Energie: 1172 kJ / 278 kcal
- Vetten: 5,8 g
- Waarvan verzadigde vetzuren: 1,4 g
- Koolhydraten: 44 g
- Waarvan suikers: 1,1 g
- Vezels: 2,8 g
- Eiwitten: 11 g
- Zout: 2,3 g
Rustiek genieten
Tante Fanny Vers Spelt-Pizzadeeg is met hoogwaardig spelt en extra vierge olijfolie verrijkt. Dit geeft een rustieke nootachtige smaak. Het gist laat het speltdeeg in de oven rijzen, wat zorgt voor een mooie structuur en een luchtige pizzabodem. Rol het bakklare deeg, inclusief bakpapier, uit over de bakplaat. Beleg de speltpizza naar hartenlust met je verse lievelingsingrediënten en bak deze krokant af in de oven.
Overigens: dankzij het ventiel in de verpakking, i.v.m. de natuurlijke gistwerking, blijft het deeg extra lang vers.
Bakklaar, rechthoekig uitgerold op bakpapier.
Vers spelt pizzadeeg is te koop bij: JUMBO – PICNIC – CRISP
Kun je het product toch niet vinden? Vraag bij de servicebalie of het voor je besteld kan worden.