Vers Filo‑ & Strudeldeeg
Vers Filo‑ & Strudeldeeg
- Flinterdun filodeeg
- Ideaal voor 2 strudels
- Geschikt voor vegetariërs en veganisten
Vrij van
Palmolie en Smaakversterkers en kleurstoffen
Flinterdun filo-& strudeldeeg
Ons kant en klaar filo-& strudeldeeg is zo flinterdun dat je de krant erdoor zou kunnen lezen. Het filodeeg is bereid volgens het traditionele Oostenrijks-Hongaarse recept en is altijd vers, volledig palmvrij en vegan. Ga voor zoet of hartig en bak naar hartenlust de meest lekkere hapjes en gerechten.
Vers filodeeg van origineel recept, flinterdun getrokken en kant en klaar om te gebruiken. Ook geschikt voor frituren. 2 x 2 deegvellen.
Flinterdun Filo-& Strudeldeeg:
Tarwebloem, water, glucosestroop, zetmeel, zonnebloemolie, zout, brandewijnazijn, conserveermiddel, kaliumsorbaat. Ruw product – verwarmen voor consumptie.
- Energie: 1418 kJ / 335 kcal
- Vetten: 4,8 g
- Waarvan verzadigde vetzuren: 0,6 g
- Koolhydraten: 60 g
- Waarvan suikers: 4,8 g
- Vezels: 3,5 g
- Eiwitten: 11 g
- Zout: 1,2 g
Bakken met vers filo- en strudeldeeg van Tante Fanny
Of je nu een appelstrudel, een groentestrudel of baklava maakt: bakken met ons vers en flinterdun filodeeg is altijd lekker en veelzijdig. Met ons filo- en strudeldeeg, gemaakt volgens de Oostenrijks-Hongaarse traditie, maak je de lekkerste hapjes of gerechten. Het enige wat je hoeft te doen, is uitvouwen, vullen of beleggen, samenrollen of snijden en bakken maar! Ben je benieuwd wat voor recepten je met het kant en klaar filodeeg in de oven kunt maken? Lees dan verder.
Vers filo- en strudeldeeg is te koop bij: PICNIC – CRISP – MAKRO
Ontdek onze recepten met filo- en strudeldeeg
Er zijn tal van recepten die je met ons kant en klaar strudeldeeg kunt volgen. Ben je benieuwd welke recepten met filodeeg wij aanraden? Bekijk dan onze pagina met recepten eens. Hier vind je bijvoorbeeld recepten voor een traditionele appelstrudel of een filodeeg plaattaart met prei, ham en kaas. Met het vegan filodeeg van Tante Fanny kun je werkelijk alle kanten uit! Welke hapjes of gerechten ga jij klaarmaken met ons vers filo- en strudeldeeg?