Recept: knakworstjes in bladerdeeg met kaas
1 Bewertung
- 12 - 15 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
- 16 knakworstjes
- 80 kaas, geraspt
- 1 tl paprikapoeder
- Zout en peper gemalen
- 1 ei, geklutst, om te bestrijken
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte. Haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.
-
Stap 2
Het deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en vanaf de breedte in 2 cm. brede stroken snijden.
-
Stap 3
De kaas op smaak brengen met peper, zout en paprikapoeder.
-
Stap 4
De deegstroken per stuk om een knakworstje draaien. De worstjes op een met bakpapier belegde bakplaat leggen en insmeren met ei en bestrooien met de geraspte kaas.
-
Stap 5
De knakworstjes in het midden van de oven in 12 - 15 min. goudbruin bakken.
Tip
Tip: nog lekkerder met een saus van curry of mosterd