Recept: pizza Cardinale
en mozzarella
2 Bewertungen
- 18 - 20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten Voor 1 pizza:
- 1 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g
- 100 g tomatenpuree of tomatensaus
- 150 g beenham, in reepjes gesneden
- 1 bolletje mozzarella, in stukjes gesneden
- 200 g tomaatjes, gehalveerd
- 3 lente uitjes, in grote stukken gesneden
- 100 g champignons in plakjes gesneden
- Een beetje verse oregano
- Zout en peper gemalen
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte. Het deeg direct uit de koelkast gebruiken.
-
Stap 2
Breng de tomatensaus op smaak met zout en peper. Rol het deeg met het meegerolde bakpapier direct uit op de bakplaat en verdeel de tomatensaus over het deeg.
-
Stap 3
Pizza met ham, mozzarella, tomaatjes, lente ui en champignons beleggen. Met oregano bestrooien.
-
Stap 4
Bak in het midden van de oven gedurende 18 - 20 min. knapperig en goudbruin.