Recept: Rode bietenquiche met walnoten
3 Bewertungen
- 35 - 40 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten Voor 1 quiche
- 1 rol Tante Fanny Vers Quiche- en Taartdeeg 300 g
- 3 eieren
- 300 ml zure room
- 200 g rode bieten, in schijfjes gesneden
- 150 g blauwschimmelkaas, in grove stukken gesneden
- 50 g walnoten, grof gehakt
- Zout en peper gemalen
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking bereiden.
-
Stap 2
Eieren met zure room doorroeren en met zout en peper goed op smaak brengen.
-
Stap 3
Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en met het bakpapier in de vorm leggen. Je hoeft de vorm dus niet in te vetten.
-
Stap 4
Zure roommengsel over het deeg verdelen en hierover de rode bieten verdelen. Bestrooien met de kaas en de walnoten.
-
Stap 5
Onderin de oven in 35 - 40 min. afbakken.