Bladerdeeghapjes met ham

Recept: Bladerdeeghapjes met ham

en crème fraîche
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
3.9 / 5
7 Bewertungen
  • 12 - 15 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte en bereid het deeg volgens de instructies op de verpakking.

  2. Stap 2

    Meng de ham met crème fraîche en kruiden. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Stap 3

    Rol het deeg uit met het opgerolde bakpapier en verdeel in 6 driehoeken. Voor de 6e driehoek drukt u de twee uiteinden tegen elkaar (zie video). Leg 1 el van de vulling aan de brede kant van de driehoeken. Rol deegdriehoeken in en vorm de hapjes. Bestrijk met ei.

  4. Stap 4

    Bak hapjes in het midden van de oven gedurende 12 - 15 min. tot ze goudbruin zijn.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.