Recept: Perzik geitenkaas bladerdeeghapjes
1 Bewertung
- 20 - 25 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Bladerdeeg 270 g
- 3 perziken, in 12 kleine partjes gesneden
- 150 g zachte geitenkaas
- 1 ei om te bestrijken
- een beetje versgemalen zwarte peper
- een beetje honing om te bedruipen
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
De oven op 200° C onder-/bovenwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.
-
Stap 2
Snijd het deeg in 6 stukken. Bestrijk de randen met het geklutste ei.
-
Stap 3
Verdeel de geitenkaas over de stukken bladerdeeg (ongeveer 1 el per stuk bladerdeeg) en smeer het uit.
-
Stap 4
Beleg elk stuk met 6 partjes perzik.
-
Stap 5
Bak in het midden van de oven gedurende 20-25 min. goudbruin.
-
Stap 6
Bestrooi hierna met wat peper en bedruip met een beetje honing.