Recept: Pizza met bonte tomaten
en mozzarella
2 Bewertungen
- 18 - 20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- of 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg Rustiek 400 g met potje saus 200 g
- 600 g bonte tomaten, in dunne plakjes gesneden
- 1 bol buffelmozzarella, in plakjes gesneden
- een paar blaadjes verse basilicum
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte. Het deeg direct uit de koelkast gebruiken.
-
Stap 2
Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en insmeren met de tomatensaus. Verdeel de tomaat en mozzarella over de pizza.
-
Stap 3
Bak in het midden van de oven gedurende 18 - 20 min. knapperig en goudbruin. Bestrooi de pizza na het bakken met basilicum.