Pizza_Quatro-Staggioni

Recept: Pizza quattro stagioni

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
2 Bewertungen
Gek-op-Pizza_label
  • 15-20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
  • zelfgemaakte pizzasaus (of uit een potje)
  • 3-4 champignons, in plakjes
  • 1/4 bol mozzarella, in stukken gescheurd
  • 1 takje verse oregano
  • 1 Een handje rucola om te garneren
  • 2-3 plakken parmaham
  • 1/2 rode paprika, in grove stukken
  • 5 cherrytomaten, gehalveerd
  • 3 plakken salami
  • 3 artisjokharten, in kwarten gesneden
  • zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Het deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen.

  3. Stap 3

    Bestrijk de het deeg met de zelfgemaakte pizzasaus. Verdeel het beleg van de pizza in 4 delen.

  4. Stap 4

    Beleg 1 deel met de champignons, mozzarella en oregano.
    Beleg 1 deel met de paprika en de cherry tomaten. Garneer met wat zout en peper.
    Beleg 1 deel met de salami en de artisjokharten. Garneer met wat peper.
    Houd 1 deel over met alleen saus. (indien gewenst kun je hier ook nog wat mozzarella op leggen)

  5. Stap 5

    Bak de pizza onderin de oven in 15-20 min. goudbruin.

  6. Stap 6

    Beleg het deel met alleen saus met de parmaham en de rucola.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.