Recept: Maaltijdpizza met tonijn
6 Bewertungen
- 15 - 20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg 400 g.
- 100 ml crème fraîche
- 200 g tonijn uit blik
- 25 g zwarte olijven, in ringen
- 25 g groene olijven, in ringen
- 1/2 ui, in halve ringen
- 2 sjalotten, in dunne ringen
- 1 el verse tijm, blaadjes gerist
- zout en peper naar smaak
- olijfolie naar smaak
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Deeg met het bakpapier uitrollen en met de crème fraîche bestrijken.
-
Stap 3
Met tonijn, olijven, ui, sjalotten beleggen en met de tijm bestrooien.
-
Stap 4
Onderin de oven in 15-20 min. afbakken.
-
Stap 5
Na het bakken met wat zout en peper bestrooien en besprenkelen met wat olijfolie naar smaak.