Recept: Pizzasnacks met geitenkaas en munt
1 Bewertung
- ca. 20 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 15 min
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fany Vers Pizzadeeg
- 125 g geitenkaas
- 1/2 tl gemalen komijn
- 100 g ingelegde milde pepers
- 100 g gedroogde tomaten, in reepjes
- een paar muntblaadjes, grof gehakt
- zout en peper naar smaak
- ei om te bestrijken
- zwarte sesamzaadjes om te bestrooien
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200° C boven- / onderwarmte.
-
Stap 2
Meng de geitenkaas met de komijn, zout en peper.
-
Stap 3
Verwerk het deeg rechtstreeks uit de koelkast en rol het uit met het opgerolde bakpapier. Bestrijk met de roomkaas en laat rondom een rand van 2 cm vrij. Beleg met de pepers, tomaten en munt.
-
Stap 4
Rol het deeg in de lengte, bestrijk met het ei en bestrooi het aan alle kanten met sesam.
-
Stap 5
Snij de rol in plakjes van 3 cm breed en bak in ca. 20 min. onderin de oven goudbruin.
Tip
Serveer met een zomersalade, gegrilde groenten of een tomatensalsa.