Recept: Pizzawafels
4 Bewertungen
- ca. 5 min.
- ca. 5 min.
Ingrediënten:
- 2 rollen Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g
- 100 ml tomatensaus
- 50 g tomatenpuree
- 1 tl gedroogde oregano
- 8 plakjes Emmentaler
- 4 plakjes ham
- een paar blaadjes basilicum
- olijfolie om in te vetten
- zout en peper naar smaak
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Wafelijzer op de hoogste stand verwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Meng de tomatensaus met de tomatenpuree en de oregano.
-
Stap 3
Deeg op het bakpapier uitrollen en in 4 gelijke stukken verdelen. Bestrijk twee rechthoeken met de saus en beleg met blaadjes basilicum, twee plakjes kaas en één plakje ham. Bedek dit met de andere twee rechthoeken en druk goed aan.
-
Stap 4
Wafelijzer met olie invetten en de wafels in ca. 5 min. bakken.