Recept: Pizza Calzone
9 Bewertungen
- 15-20 min.
- 210° C
- 190° C
- ca. 20 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 10 cocktailtomaten, gehalveerd
- 80 g ham, klein gesneden
- 150 g mozzarella, in kleine stukken
- 80 g champignons, in partjes gesneden
- 50 g olijven, ontpit
- verse kruiden naar smaak
- olijfolie om te bestrijken
- Een beetje parmezaanse kaas
Bereidingswijze
-
Stap 1
De oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg gelijk uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Deeg met het bakpapier uitrollen. Verdeel de tomatensaus over de helft van het deeg en beleg deze helft met de rest van de ingrediënten. Laat daarbij de randen vrij.
-
Stap 3
Voeg kruiden naar smaak toe.
-
Stap 4
Vouw het deeg dicht en druk de randen aan. Breng wat olijfolie aan en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
-
Stap 5
Bak in 15-20 min. goudbruin.
Tip
Vul de calzone met jouw favoriete ingrediënten