Recept: Mierikswortel-hambroodjes
0 Bewertungen
- ca. 30 min.
- 180° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 300 g
- 6 plakken ham, gehalveerd
- 6 el mierikswortel, geraspt
- 150 g bergkaas
- 1 eidooier, om te bestrijken
- zout en peper naar smaak
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 180° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.
-
Stap 2
Rol het deeg met het bakpapier uit en verdeel in 6 gelijke stukken. Plaats op elk stuk deeg 2 halve plakken ham en een el mierikswortel.
-
Stap 3
Rol het deeg op en bestrijk de rand met ei om het dicht te kunnen plakken.
-
Stap 4
Deggpakketjes met ei bestrijken en bestrooien met de kaas. Voeg peper en zout toe.
-
Stap 5
Bak in ca. 30 min. goudbruin af.