Recept: Mini pizzastrudels
met vegetarische vulling
0 Bewertungen
- ca. 20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 20 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
- 250 g rode en gele ingelegde paprika, in stukjes gesneden
- 100 g ingelegde balsamicosjalotten, grof gesneden
- 75 g zwarte olijven, ontpit, in ringetjes gesneden
- 100 g feta, verbrokkeld
- 1 tl tijm
- een beetje tabasco naar smaak
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 200 °C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct vanuit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Deeg uitrollen op het bakpapier en in 4 gelijke stukken snijden.
-
Stap 3
De groenten en de olijven over de pizza verdelen. Laat de randen vrij. Bestrooi de pizza met de feta en tijm en wat tabascosaus.
-
Stap 4
Vouw de randen op om een pakketje te maken en kerf elke strudel in met een kruis.
-
Stap 5
Bak de strudel in 15-20 min. goudbruin.