Recept: Pizzarolletjes met salami en paprika
2 Bewertungen
- ca. 20 min.
- 225° C
- 215° C
- ca. 20 min.
Ingrediënten Gemaakt voor Tante Fanny door Francesca Kookt
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 100 g (runder)salami
- 1 gele en rode paprika, in reepjes
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Smeer het deeg gelijkmatig in met ongeveer 2/3 van de tomatensaus. Laat 3 cm van de bovenste brede rand vrij.
-
Stap 3
Beleg de pizza gelijkmatig met plakjes salami en reepjes paprika. De paprikareepjes die je overhoudt zet je op tafel voor de kinderen.
-
Stap 4
Rol het deeg via de brede kant op tot een rol en snijd deze vervolgens in 16 rolletjes met een scherp mes.Leg de rolletjes op hun snijvlak en verdeel ze over het bakpapier.
-
Stap 5
Bak circa 20 minuten in de oven totdat ze mooi bruin en gaar zijn. Laat afkoelen tot lauw en serveer.