Recept: Speltpizza met burrata, peer en dadels
0 Bewertungen
- ca 15 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten Gemaakt voor Tante Fanny door I Love Health
- 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
- 1 peer, in plakjes
- 1/2 pot tomatensaus
- 8-10 dadels, zonder pit en in kleine stukken gesneden
- 1 bol burrata
- 1 Handje rucola
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen.
-
Stap 2
Verdeel de tomatensaus over het deeg en bak 10 min. in de oven.
-
Stap 3
Verdeel vervolgens de peer en dadel over de pizza en bak af in 5-10 min.
-
Stap 4
Na het bakken verdeel je de burrata en de rucola over de pizza.