Zeeuwse spek Pizza Tante Fanny

Recept: Zeeuwse spek pizza

met bonenpuree
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • 15-20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

Zeeuwse spek pizza

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen.

  2. Stap 2

    De bonen met water afspoelen en goed laten uitlekken. De bonen pureren met de olijfolie, de paprikapoeder en de ras el hanout tot een puree. Op smaak brengen met peper en zout.

  3. Stap 3

    De pizzabodem met saus bestrijken en de mozzarella en bonenpuree over de bodem verdelen.

  4. Stap 4

    Onderin de oven in 15-20 min. goudbruin bakken. De pizza na 5 min. in de oven met spek beleggen.

  5. Stap 5

    Na het bakken in 'gewenste vorm' snijden.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.