Recept: Paprika tricolore pizza
0 Bewertungen
- 15-20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g
- 1 eenheid home made pizzasaus
- 1 zakje 3 kleuren puntpaprika's, in dunne ringen gesneden
- 6 plakken schouderham, in reepjes gesneden
- 1 zakje geraspte kaas 30+
- peper en zout
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen.
-
Stap 2
De saus over de bodem smeren en bestrooien met kaas naar smaak. Met de hamreepjes beleggen. In de lengte van de pizza in 3 banen de verschillende kleuren puntpaprika verdelen. Met wat peper en zout bestrooien.
-
Stap 3
Onderin de oven in 15-20 min. goudbruin bakken.
-
Stap 4
Na het bakken in 'gewenste vorm' snijden.