Recept: Pulled pork pizza met mozzarella
en verse tijm
0 Bewertungen
- 15-20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 100 g kaas, geraspt
- 1 bol mozzarella, in dunne plakjes gesneden of in stukken gescheurd
- 6 takjes verse tijm, in blaadjes eraf geritst
- 100 g pulled pork
- 3 el BBQ saus
- 1/4 citroen, uitgeperst
- 50 g rucola
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen.
-
Stap 2
De saus over het deeg bestrijken en de helft van de inhoud van het zakje geraspte kaas over de bodem verdelen. De mozzarella en de tijm over de pizza verdelen. De pulled pork met de BBQ saus mengen en apart zetten.
-
Stap 3
De pizza onderin de over in 15-20 min. goudbruin bakken. Pulled pork de laatste 5 min. meebakken.
-
Stap 4
Na het bakken in de 'gewenste' vorm snijden. Het citroensap over de rucola gieten en verdelen over de pizza.