pizzabrood

Recept: Pizza breekbroodjes

met kruidenkaas
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4 / 5
1 Bewertung
vegetarisch recept
  • ca. 25 min.
  • 200⁰ C
  • 180⁰ C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

pizzabrood

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Kwark met de kruiden, olijfolie en knoflook mengen. Met zout en peper kruiden.

  3. Stap 3

    Het deeg met het meegerolde bakpapier op een bakblik uitrollen. Met de kwark bestrijken en 2 cm van de rand vrijlaten.

  4. Stap 4

    Het deeg van onderaan oprollen en in 8 gelijke stukken snijden.

  5. Stap 5

    De stukken dicht tegen elkaar in 2 rijen zetten en met meel bestrooien.

  6. Stap 6

    In het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin bakken.

Tip

Tip: in plaats van basilicum en peterselie kunt u ook kiezen voor verschillende seizoensgebonden kruiden, zoals daslook, bieslook of salie.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.