mini plaattaarten

Mini plaattaarten geflambeerde aardbeien

met mascarpone en zwarte peper
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
2 Bewertungen
vegetarisch recept
  • 10 - 15 min.
  • 220⁰ C
  • 200⁰ C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten voor 12 mini plaattaarten:

Mini plaattaarten

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220⁰ C. boven-/ onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Snijd het deeg in 12 gelijkmatige rechthoeken.

  3. Stap 3

    Bak de bodem in het midden van de voorverwarmde oven in 10 - 15 min. goudbruin. Laat afkoelen op een rooster.

  4. Stap 4

    Bestrijk de plaattaarten met mascarpone. Bak de aardbeien in een beetje boter en suiker. Flambeer ze met de likeur. Bestrooi met zwarte peper en leg ze op de mascarpone.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.