Flammkuchen met kersen
en marsepein
0 Bewertungen
- 15 - 20 min.
- 220⁰ C
- 200⁰ C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Flammkuchendeeg 260 g
- 200 g kersen, ontpit
- 150 g crème fraîche
- 150 g marsepein, geraspt
- 75 g poedersuiker
- 12 halve walnoten, grof gehakt
- 1 tl limoenschil, liefst biologisch
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen. Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.
-
Stap 3
De crème fraîche met de limoenschil en de poedersuiker mengen en tot aan de rand van het deeg bestrijken.
-
Stap 4
Met kersen en walnoten gelijkmatig beleggen en met de marsepein bestrooien.
-
Stap 5
Onderin de oven in 15 - 20 min. knapperig bakken.