Pizza Salmone Tante Fanny

Recept: Pizza Salmone

met mosterd-dille topping
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • 8 - 10 min.
  • 260° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
  • 100 g plakjes gerookte zalm
  • 1 courgette in dunne schijfjes
  • 2 el Olijfolie
  • 2 tl gladde mosterd
  • 2 tl honing
  • 1 tl gedroogde dille
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 3 takjes verse dille fijngehakt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 260° C en verwerk het deeg direct uit de koelkast. Rol het deeg met het bakpapier op het bakblik af.

  2. Stap 2

    Verdeel de tomatensaus over de pizza. Beleg de pizza met de zalm en de courgette.

  3. Stap 3

    Bak de pizza in ca. 8-10 min krokant in de oven. Neem de pizza uit de oven en strooi de Parmezaanse kaas en verse dille erover.

  4. Stap 4

    Klop de olijfolie, de mosterd, de honing en de gedroogde dille samen tot een dressing saus. Besprenkel hierna de pizza met de mosterd-dille saus.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.