Recept: Pizza Salmone
met mosterd-dille topping
0 Bewertungen
- 8 - 10 min.
- 260° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 100 g plakjes gerookte zalm
- 1 courgette in dunne schijfjes
- 2 el Olijfolie
- 2 tl gladde mosterd
- 2 tl honing
- 1 tl gedroogde dille
- 50 g Parmezaanse kaas
- 3 takjes verse dille fijngehakt
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 260° C en verwerk het deeg direct uit de koelkast. Rol het deeg met het bakpapier op het bakblik af.
-
Stap 2
Verdeel de tomatensaus over de pizza. Beleg de pizza met de zalm en de courgette.
-
Stap 3
Bak de pizza in ca. 8-10 min krokant in de oven. Neem de pizza uit de oven en strooi de Parmezaanse kaas en verse dille erover.
-
Stap 4
Klop de olijfolie, de mosterd, de honing en de gedroogde dille samen tot een dressing saus. Besprenkel hierna de pizza met de mosterd-dille saus.