Plaattaart met aardappel en ui
2 Bewertungen
- 15 - 20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g (alt: 1 rol Tante Fanny Vers Spelt- Pizzadeeg 400 g)
- 1 grote ui in dunne ringen gesneden
- 4 middelgrote aardappelen, in dunne plakjes geraspt
- 3 takjes verse rozemarijn gehakt
- 3 takjes verse tijm gehakt
- 50 g Parmezaanse kaas geraspt
- 2 - 3 el Olijfolie
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Het deeg met het meegerolde bakpapier op een bakblik uitrollen.
-
Stap 3
Bestrooi de pizza met Parmezaanse kaas. Meng de uien en de aardappels met de olijfolie, tijm en rozemarijn en verdeel dit over de kaas.
-
Stap 4
In het midden van de oven in 15 - 20 min. goudbruin bakken.
Tip
Tip: serveer bij deze plaattaart een groene salade voor een complete maaltijd.