pizzaring

Recept: Pizzaring

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • 20 - 25 min.
  • 200° C
  • 190° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny pizzadeeg 400 g met saus 200 g
  • 200 g tomaten in blokjes gesneden. (de zaadjes eerst verwijderen)
  • 100 g spek in blokjes gesneden
  • 150 g fetakaas in blokjes gesneden
  • 100 g mais
  • 100 g groene olijven zonder pit
  • 3 bosui gesneden in kleine ringen
  • zout en peper
vers pizzadeeg met potje tomatensaus

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. Stap 2

    Het deeg direct uit de koelkast afrollen en verwerken.

  3. Stap 3

    Werkblad met bloem bestuiven, deeg omdraaien, het bakpapier verwijderen en op de bakplaat leggen.

  4. Stap 4

    Verdeel de tomatensaus gelijkmatig over de helft van het deeg. Beleg dit deel met de ingrediënten tomaat, bosui, spek, mais en olijven.

  5. Stap 5

    Breng op smaak met zout en peper. Brokkel de feta er overheen en rol het pizzadeeg vanaf de lange zijde op.

  6. Stap 6

    Leg de gevulde rol, met de deegrand naar onderen, in een rondje op de bakplaat en druk beide uiteinden aan elkaar tot een ring.

  7. Stap 7

    Snij de deegring aan de bovenkant een aantal keren licht in, maar niet helemaal doorsnijden.

  8. Stap 8

    In de voorverwarmde oven ca. 20 - 25 minuten afbakken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.