Recept: Foccacia met kruiden en feta

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • 20 - 25 minuten
  • 200°C
  • 180°C
  • ca. 5 minuten

Ingrediënten voor 1 foccacia:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de over voor op 200°C boven-/onderwarmte en verwerk het deeg direct vanuit de koelkast.

  2. Stap 2

    Rol het deeg met het meegerold bakpapier direct uit op de bakplaat en vouw het in het midden zodat er twee deeglagen ontstaan. Maak met je vingers een paar inkepingen in het deeg en verdeel alle ingrediënten erover.

  3. Stap 3

    Bak de focaccia in de oven gedurende 20 - 25 minuten op het onderste rooster goudbruin. Snijd de focaccia na het bakken met een mes in hoeken van elk formaat.

Tip

Je kunt de focaccia eventueel bestrooien met seizoenskruiden zoals rozemarijn, oregano of een kruidenmengsel.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.