Recept: Zomerpizza met courgette en aubergine
0 Bewertungen
Pizza kan zo verfrissend zijn! Met ons recept voor deze zomerse pizza met gegrilde groenten is gemakkelijk pizzagenot gegarandeerd voor het warme seizoen. In een handomdraai bereid en nog sneller gegeten!
- ca. 15 - 20 minuten
- 220°C
- 200°C
- ca. 15 minuten
Ingrediënten
voor 1 zomerpizza met courgette en aubergine:
- 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
- 4 el groene pesto
- 1 harttomaat in plakjes gesneden
- 200 g gemengde gegrilde groenten
- 50 g kerstomaatjes gehalveerd
- 125 g buffelmozzarella
- Basilicum om te garneren
- Gemalen zout en peper
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C boven-/onderwarmte en verwerk het deeg direct vanuit de koelkast.
-
Stap 2
Rol het deeg met het meegerold bakpapier direct uit op de bakplaat en bestrijk het met de pesto, waarbij je een rand van 1 cm vrijlaat.
-
Stap 3
Beleg het deeg met tomaten en gegrilde groenten en bestrooi met mozzarella.
-
Stap 4
Bak de pizza 15 – 20 minuten in de oven op het onderste rooster. Garneer met basilicum.