Recept: Mini-pizzastrudels
met vegetarische vulling
0 Bewertungen
- 15 - 20 min.
- 220° C
- 210° C
- ca. 20 min.
Ingrediënten:
- 1 pak Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 250 g rode en gele ingelegde paprika
- 100 g ingelegde balsamicosjalotten
- 175 g feta of veganistische kaas
- 75 g olijven zwart, zonder pit
- 1 tl tijm
- Beetje meel en kerrie om mee te bestuiven
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderverwarming.
-
Stap 2
Haal het pizzadeeg direct uit de koelkast. Rol het deeg met het opgerolde bakpapier uit en snijd het in even grote rechthoeken.
-
Stap 3
Smeer de tomatensaus op het deeg. Verkruimel de feta of veganistische kaas en verdeel de kruimels op de deegrechthoeken. Verdeel ook het groentemengsel en de olijven en strooi de tijm eroverheen.
-
Stap 4
Rol de rechthoeken op tot kleine strudels en bestuif deze met een beetje meel en kerrie.
-
Stap 5
Bak de strudels in ca. 15 – 20 min in de voorverwarmde oven.