Recept: Parmezaanse kaas knoflook
croissants
0 Bewertungen
Kaas knoflookbrood is niet voor niets enorm populair! Dit brood kun je overal bij serveren dus wat denk je van deze smakelijke Parmezaanse kaas knoflook croissants? Niet te versmaden zo lekker!
- ca. 15-20 min.
- 200° C
- 180° C
- 15 min.
Ingrediënten voor 8 Parmezaanse kaas knoflook croissants:
- 1 rol Tante Fanny Vers Croissantdeeg 400 g
- 150 g mozzarella
- 2 teentjes knoflook
- 50 g roomboter, gesmolten
- 20 g Parmezaanse kaas geraspt
- peper en zout
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
-
Stap 2
Pers de teentjes knoflook en meng met de gesmolten roomboter en de Parmezaanse kaas.
-
Stap 3
Verwerk het deeg direct uit de koelkast voor optimaal resultaat. Rol het croissantdeeg uit en verdeel in 8 driehoeken.
-
Stap 4
Beleg elke driehoek met wat mozzarella.
-
Stap 5
Rol op tot een croissant en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
-
Stap 6
Bestrijk met het kaas knoflookmengsel.
-
Stap 7
Bak de kaas knoflook croissants in 15-20 minuten goudbruin en gaar.