Spinazietaart Tante Fanny

Spinazietaart

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
2 Bewertungen
vegetarisch recept
  • 50 - 60 min.
  • 190° C
  • 180° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Bladerdeeg 10 min. voor het verwerken uit de koelkast nemen.

  2. Stap 2

    Kwark met melk en ei goed vermengen. Op smaak brengen met zout en peper.

  3. Stap 3

    Het bladerdeeg in een ingevette bakvorm leggen, het mengsel op de bodem verdelen en en hierop de spinazie verdelen.

  4. Stap 4

    De cherry tomaten met de schil naar boven over de spinazie verdelen en in de oven op ca. 190° C in 50 - 60 Min. goudbruin bakken.

  5. Stap 5

    De taart is gaar, als de kwarkvulling niet meer vloeibaar is. Dit is eenvoudig vast te stellen door er met een vork in te prikken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.