met tomaat en basilicum
Mozzarella schnitt
1 Bewertung
- 10 - 12 min.
- 200° C
- 190° C
- ca. 8 min
Ingrediënten:
- 1 pak Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 2-3 mozzarella bollen (125 g)
- Tomaten in plakjes gesneden
- Olijfolie
- verse basilicum
- Versgemalen zeezout en peper
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200° C.
-
Stap 2
Haal het pizzadeeg uit de koelkast en rol het af op het meegeleverde bakpapier
-
Stap 3
Snijdt het deeg over de breedte in 4 stroken.
-
Stap 4
Snijdt de tomaten en mozzarella in plakken.
-
Stap 5
Verdeel de mozzarella plakken om en om met de tomaten plakken over de stroken.
-
Stap 6
Besprenkel met wat olie en bak ze af in de oven voor 12 - 15 minuten.
-
Stap 7
Voor het serveren peper, zout en de verse basilicum naar smaak over de schnitten strooien.
Tip
Tip: Serveer de pizza schnitten met een frisse salade.