Ree Tournedos Tante Fanny

Ree-Tournedos

op deegsterren
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • 3-4 min. 190° C, daarna ca. 5 min. 180° C
  • 180° C
  • ca. 35 min.

Ingrediënten:

voor 4 porties:

  • 1 rol Tante Fanny vers bladerdeeg 270 g
  • 1 eigeel, verdund met water
  • 4 Ree-Tournedos (filets van ca. 140 – 150 g)
  • 200 g mini wortels
  • 200 g broccoli
  • 1 eetlepel roomboter
  • Zout, peper uit de pepermolen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 190° C.

  2. Stap 2

    Haal het bladerdeeg ca. 10 min. voor het verwerken uit de koelkast.

  3. Stap 3

    Maak uit papier een ster sjabloon (ca. 20 cm diameter), Snijdt op het afgerolde deeg 4 sterren uit.

  4. Stap 4

    Leg de sterren op het met bakpapier op het bakblik.

  5. Stap 5

    Bestrijk het deeg met eigeel.

  6. Stap 6

    Prik het deeg in met een vork.

  7. Stap 7

    Bak de sterren af in het midden van de oven op 190° C ca. 3 - 4 min, vervolgens 5 min op 180° C.

  8. Stap 8

    Zet de sterren appart.

  9. Stap 9

    Kook de mini wortels en broccoli roosjes beetgaar met een beetje zout.

  10. Stap 10

    Braadt het vlees in hete boter aan beide zijden, keer het vlees om wanneer zich een korstje heeft gevormd.

  11. Stap 11

    Verdeel de sterren over de borden, leg de ree tournedos op de sterren en garneer met de groente naar keuze.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.